Welkom bij GRATIS van HansHelpt!

Op deze pagina wat voorbeelden van zaken die u gratis ter beschikking staan. Allemaal op veiligheid getest. Downloaden en installeren maar. Klik hier om te lezen hoe dat moet. Heb je ergens zelf een programma gevonden let dan op dat je geen extra rommel mee installeert. Vaak zijn die extra´s moeilijk te verwijderen. Twijfel je of heb je toch nog een vraag, stuur een e-mail. Vaak kan ik GRATIS advies geven.

Voor een VEILIG digitaal leven...

Maak gebruik van je Computer en Internet veilig. Hoeft NIETS te kosten! Alleen een beetje moeite! Hieronder wat GRATIS programma´s om je digitale leven gezond te houden..

Surf en Mail Safe....

Surfen, je weet wel, rondkijken op internet. Dat kan beter en veiliger met de juiste programma´s! Programma die ook nog eens sneller zijn en meer te bieden hebben. Lees meer!

De lucht in

De CLOUD, je hebt er wel van gehoord, waar wat is het nou? Er zijn verschillende diensten die je ruimte bieden op servers ergens op internet. Veel aanbieders bieden gratis ruimte aan!
Meer Informatie.

Kantoortje spelen?

Samen een briefje, of aan een boek schrijven? Een uitnodiging of presentatie maken? Complete KantoorSuite (Soort Office) kosten je geen cent!

Foto, Video en meer bewerking.

Hieronder, maar ook op de rest van deze website, vindt u veel links naar GRATIS software en sites om uw digitale leven makkelijker en veiliger te maken!

SPAM voorkomen?

Om ergens te registreren heb je een e-mailadres nodig. Gevolg is spam. Nu niet meer! Op onderstaande websites maakt u een TIJDELIJK E-MAIL ADRES aan met tijdelijk postvak dat, naar keuze, na 10, 20 minuten, één of meer dagen, weken of zelfs een maand verdwijnt.

MODEL BRIEVEN EN CONTRACTEN