Wie ik ben?!

  • Hans van Assendelft

    Website designer van het eerste uur. NLSites.nl, en Nederlandstalige website met veel links naar allerlei handige zaken...

  • James Doe

    Plekje voor een nieuwe collega.... voor als er erg veel vragen komen.....

Voor een VEILIG digitaal leven...

Hieronder, maar ook op de rest van deze website, vindt u veel links naar GRATIS software en sites om uw digitale leven makkelijker en veiliger te maken!

informatie over van alles en nog wat...

De eigenaar van deze website is computerfanaat vanaf het eerste moment. De Comodore 64 was de eerste computer, en als 'deskundige' werd is al gauw een soort helpdesk voor computerproblemen. Om bij te blijven heb ik tegenwoordig altijd twee computers met de laatste 2 Windows versies draaien. Daarnaast natuurlijk een Tablet (iPad 3) en een smartphone (Android) zodat ik over de verschillende systemen mee kan praten. ComputerIdee, een computerblad, levert me veel informatie. Ook schrijf ik regelmatig, om anderen mee te helpen, zelf stukjes in dat blad. Al vele jaren maak ik websites en NLSites.nl, één van de eerste ´zoekmachines´ op internet, draait nog steeds. NLSites is voor velen een bron van GRATIS software, en vele links naar van alles en nog wat. Duidelijk gerubriceerd en vooral NEDERLANDSTALIG. NLsites heeft tegenwoordig ook een mobiele versie voor gebruilk op de smartphone. Ingegeven door de vele hulpvragen is HansHelpt.nl ontstaan. In april 2014 ben ik begonnen deze website op te zetten. Net als eerdere websites die ik maakte, zal het wel even duren voordat de website echt 100% naar mijn zin is, maar op het moment van schrijven van dit stukje begint het er al aardig op te lijken. Nu nog een betaalunit inbouwen en ik kan reclame gaan maken.

Inmiddels 67+ geniet ik van mijn vrije tijd als pensionado... Maar aangezien de computer nog steeds de belangrijkste vrijetijdsbesteding is en ik nog regelmatig als deskundige wordt opgepiept, ben ik deze website begonnen in de hoop mijn pensioen een beetje aan te vullen. Een mens moet wat, nietwaar? Vandaar dat ik voor mijn hulp tegenwoordig een kleine vergoeding vraag. Daar staat tegenover dat u zelf niet meer het internet hoeft af te zoeken. U hoeft niet meer hele fora door te lezen, om dan nog steeds de oplossing niet te hebben gevonden of achterhaalde (jaren oude) informatie te vinden waar jje niets aan hebt. Van mij krijgt u PERSOONLIJK hulp en advies. Blijk ik geen oplossing te kunnen leveren, dan stort ik uw geld terug.